Kdo je hlavní sponzor akce? Poznejte Váš hosting.

Akce WordPress Day Brno se může konat především díky podpoře našich sponzorů. Poprosili jsme hlavního sponzora konference, firmu Váš hosting, aby se vám představili v krátkém článku, který vám teď společně přinášíme. Potkat se pak s nimi můžete i přímo na místě, kde pro vás mají připravené nejedno překvapení.

Img-2989

Jsme hrdí, že můžeme být hlavním sponzorem konference WordPress Day Brno! Těší nás, že je tu po krátké pauze zase další akce, která spojuje všechny fandy WordPressu na jednom místě a že u toho můžeme být. Konference, u které už teď věříme, že se kvalitou může hrdě řadit mezi akce WordCamp formátu.

Chceme moc poděkovat celému organizačnímu týmu, že nám touto cestou dovolili se krátce představit, vysvětlit v kontextu naše nadšení pro věc. Třeba to není poslední akce, na které se potkáme. Článek můžete vnímat jako takový “ice breaker”, kterým prorazíme prvotní stud nás oslovit, až se na WordPress day setkáme osobně. 

Kdo je Váš Hosting

Jsme poskytovatelé webhostingových služeb. Na trhu jsme více než 15 let a ve svém portfoliu služeb nabízíme hlavně pronájem virtuálních serverů, webhosting, případně zprostředkováváme registraci domén. Nás jednoduše využijete ve chvíli, kdy už máte, a nebo se teprve chystáte, postavit vlastní web.

U nás bude vašemu webu i serveru dobře!

Pár důvodů, proč si vybrat právě nás:

  • Jsme technologičtí hračičkové: V našich produktech se hrabeme jako mechanici v autech. Neustále vymýšlíme, jak našim zákazníkům ulehčit práci s obsluhou služeb, které si u nás objednali. A při vývoji vycházíme hlavně z nápadů právě našich klientů. 
  • Limity u nás moc nepochodí: Je jedno, zda potřebujete jednoduchý hosting, nebo komplexní VPS řešení. Ať už jsou požadavky klientů jakékoliv, vždy se snažíme přijít na možnosti, jak je splnit. Nic není tesané do kamene, umíme vymyslet i technologické řešení na míru, ať už menších podnikatelů nebo rovnou větších až korporátních firem.
  • Bezpečí na prvním místě: Potrpíme si na spolehlivost, rychlost a hlavně bezpečnost provozu. Za léta praxe jsme přijali spoustu opatření, abychom vaše data a běžící služby dobře ochránili. Bezpečnost řešíme na každé možné úrovni.
  • Podpora 24/7: Při potížích jsme vám k dispozici a vždy mluvíte přímo s námi, bez call center a prostředníků. Naše práce nás baví a děláme maximum pro to, aby to bylo na první pohled vidět.
  • Vlastní aplikace jako součást balení: Vyvinuli jsme vlastní aplikaci, se kterou je správa serveru hračka! Je intuitivní, přehledná a neustále ji ladíme, aby jela, jak má. Mrkněte se na všechny její výhody.
  • Testovací týden zdarma: Při objednávce serveru máte týden na nezávazné vyzkoušení (dokonce bez nutnosti zadávat svou platební kartu). Když zjistíte, že to není ono, žádný problém, prostě jej bezplatně zrušíme.
Page

Kdo jsou naši typičtí klienti

Freelanceři

Freelanceři mají u nás volné ruce. Můžou se starat o své projekty a my se postaráme o server. V naší administraci máme spoustu super funkcí, které opravdu ocení: Instalace právě například WordPressu na klik nebo bezproblémové rozjetí e-mailu či registrace domén. Často využívají náš provizní systém. Doporučením si u nás vydělají slušný balík, a to dlouhodobě.

Agentury

Agentury baví naše fakturace třetím stranám. Přímo ze Zákaznického Centra mohou fakturovat své vlastní klienty. A pokud jich je opravdu hodně, ocení i pořádek v projektech, které si mohou roztřídit přehledně do složek. Dále pak všestrannost celého řešení. Domény, weby, hosting i servery, vše vyřeší pod jednou střechou. A jako třešnička na dortu → naše dedikované servery. S možností instalace více VPS najednou.

Programátoři

Programátoři nejvíce ocení plný přístup (root) k serveru, ten je navíc po objednání předem nastavený a připravený k tomu, aby se tam vyřádili, jak potřebují. Nic je ani nás nelimituje, i když vždycky se může nějaký strop najít. :-) Každopádně se snažíme, aby vše vyhovovalo jejich projektům i potřebám. U nás si dokonce mohou otestovat různé technologie.

Větší či menší firmy

Bezpečnost našich serverů je pro nás prioritou. Vše zálohujeme do geograficky oddělených datacenter. Pokud by to bylo málo, mají dokonce možnost vytvořit si speciální přístupy pro své zaměstnance s různými právy. Ocení neprůstřelnou 2FA, neboli vynucení dvoufaktorové autentizace při přihlašování. U nás mají o starost míň. Mohou delegovat správu serveru na nás a soustředit se plně na svůj business.

Závěrem

Snad to pro začátek jako skromný obrázek o nás stačí. Nebojte si připravit jakékoliv otázky, rádi je s vámi probereme osobně na místě. Hlavně se nás nebojte oslovit. Na kuráž dokonce budeme mít k dispozici pár rumíků. A znáte to, u panáčka se vše řeší tak nějak lépe. :-))

Mezitím můžete mrknout na náš web https://www.vas-hosting.cz/ a další zdroje:

460009dc-48b8-40e1-87ad-01ca6b329a9d_1_105_c